Revalidatie is een medische term wat letterlijk betekent dat iemand weer valide wordt, oftewel het herstel na eenĀ blessure of medische ingreep.

Het doel van sportrevalidatie is om zo snel mogelijk van de blessure te herstellen zodat het sporten weer opgepakt kan worden. Door middel van sportspecifieke training en manuele technieken wordt getracht zo functioneel en effectief mogelijk de blessure te verhelpen.

Fysiotherapie Verschuren beschikt over de expertise om blessures uit elke tak van sport te behandelen. De meeste affiniteit heeft Fysiotherapie Verschuren met de turnsport, wat een uitstekende basis vormt voor veel sporten.

De sportrevalidatie binnen Fysiotherapie Verschuren richt zich op sporters die tijdens het beoefenen van een sport een blessure op hebben gelopen. Sportblessures is een ruim begrip, enkele voorbeelden van sportblessures kunnen zijn: enkel verzwikking, meniscus letsel, hamstring blessure of achillespeesklachten.

Door de jarenlange ervaring in de sportwereld is Fysiotherapie Verschuren de specialist op het gebied van sportblessures. Wilt u als sportvereniging in en om Bavel gebruik maken van de diensten van Fysiotherapie Verschuren? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.