Fysiotherapie Verschuren biedt in en om Bavel personal trainingen aan. Indien de personal trainingen onderdeel uitmaken van het behandelplan worden deze vergoed door de zorgverzekeraar. Wanneer de personal trainingen geen onderdeel uitmaken van het behandelplan kan er geen aanspraak gemaakt worden op de verzekering, u dient deze trainingen dan zelf te betalen.

Door de jarenlange sportspecifieke ervaring beschikt Fysiotherapie Verschuren over een goede expertise omtrent personal training. Personal training kan plaatsvinden in groepen of individueel en op verschillende locaties. Zo is er de mogelijkheid om buiten te trainen, bijvoorbeeld in het bos of in een park. Op locatie zoals bij u thuis of op uw werk. Of binnen Sport- en Gezondheidscentrum Gymnasium Bavel. Op welke locatie getraind zal worden is afhankelijk van de vraag en de mogelijkheden. Indien het gaat om personal training buiten Sport- en Gezondheidscentrum Gymnasium Bavel, zal Fysiotherapie Verschuren zorgen voor de benodigde materialen.

Fysiotherapie Verschuren in Bavel biedt een breed pakket aan sporten aan, in elke leeftijdscategorie. Benieuwd of uw sport valt onder het expertise gebied van Fysiotherapie Verschuren? Neem dan contact op.

Tarieven Personal Training: 

  • Individueel: €45,- per training*
  • 2 personen: €22,50 per persoon per training*
  • 3 personen: €15,- per persoon per training*
  • 4 personen: €11,25 per persoon per training*
  • 5 personen: €9,- per persoon per training*

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele huur van externe ruimtes die niet hierboven vermeld staan. Tijdens de trainingen zijn de algemene voorwaarden van kracht. Een training duurt 60 minuten.